Kontorshotell i Stockholm

Hem / Hitta kontorshotell i Stockholm

Välj stadsdel för kontorshotell

Söker du kontorshotell i specifik stadsdel? Här nedan kan du hitta kontorshotell i flera olika stadsdelar.

Hitta kontorshotell i Stockholm

Letar du kontorshotell i Stockholm? Här hittar du lediga kontorshotell i vår attraktiva huvudstad – Du använder vår tjänst helt kostnadsfritt såklart. Just nu finns lediga kontor i hela huvudstaden, från Söderort till innerstaden och Norrort. Vart ligger ditt nya kontor? Du kan läsa mer om kontorshotell och vad det innebär här.

Allt fler väljer kontorshotell i Stockholm

Att hyra kontor på kontorshotell i Stockholm har blivit allt vanligare. Möjligheten att ha mer flexibla arbetsplatser och att hyra kontor med helhetslösningar där det mesta ingår har blivit väldigt uppskattat. Det finns många företag idag som erbjuder lediga kontorshotell i Stockholm, oavsett om du letar efter en kontorsplats i centrum eller utanför stadskärnan. Nedan presenterar vi några moderna kontorslokaler i trevliga miljöer.

Hyra kontorsrum – Stockholm

Kontorshotell har länge varit ett bra val för många företagare. I takt med att lösningen blir mer och mer populär börjar också fler kontorshotell dyka upp på olika platser i Sverige. Idag kan du hyra kontorsrum i Stockholm med flexibla kontraktstider, samtidigt som du själv kan välja om du vill arbeta privat eller satsa på coworking.

United Spaces Stockholm

United Spaces är ett bra val för dig som letar efter kontorsrum att hyra i Stockholm. United Spaces är mer än bara det klassiska kontorshotellet, eftersom du får en anpassad lösning efter just ditt företag och era behov. Här registrerar du ett medlemskap och kan sedan komma och gå som du vill, samt få möjlighet att nätverka och hämta inspiration från kostnadsfria event.

Quick Office Stockholm

Quick Office erbjuder en av de mest flexibla lösningar för dig som vill hyra kontor, kontorsplats, mötesrum eller vill satsa på coworking. Hos Quick Office får du en helhetslösning med service i toppklass, samtidigt som du slipper oroa dig för långa och jobbiga uppsägningstider. Du hittar några av våra kontorsplatser i Mälarhöjden, Globen och Kista.

Helio

Helio erbjuder arkitektdesignade kontorshotell på hela 9 olika platser i Stockholm. Det gör Helio till ett bra val för dig som vill hyra kontorsplats, privat kontor eller testa på coworking i huvudstaden. Utöver lounger och fina lokaler anordnas även medlemsaktiviteter, samtidigt som du får full service med tillgång till wi-fi, kaffe, frukt och komplett städning av ditt kontor.