Kontorshotell i Lund

Hem / Kontorshotell i Lund

Ett kontorshotell erbjuder flexibla och kostnadseffektiva lösningar för företag av olika storlek som önskar att hyra kontorsplats i Lund. De flesta företagshotell erbjuder olika lösningar, du kan hyra enskilda kontorsrum eller en skrivbordsplats i öppet kontorslandskap och du får alltid ta del av gemensamma ytor.

Du betalar en fast månadsavgift som inkluderar allt från internet, mötesrum till städning och kaffe. En lösning som gör det enkelt att både minska och öka din yta i takt med hur ditt företag utvecklar sig. I Lund finns idag ett brett utbud av bra och trevliga kontorshotell för dig och ditt företag att växa på.

Hitta kontorshotell i Lund

Idag finns det fler alternativ dör dig som vill hyra kontorsplats i Lund. Fundera på vad som är viktigt för dig och ditt företag, centralt läge, en komplett kontorslösning, mötesrum, parkerings och pendlingsmöjligheter är saker du bör överväga. Oavsett om du är ett nystartat företag, frilansar eller tillhör en mer etablerad verksamhet finns det bra alternativ för dig.

Ska du hyra in dig?

När du funderar på att hyra in dig på en kontorsplats har vi samlat några punkter du bör ta hänsyn till innan du skriver på ett hyreskontrakt. Kontorshotell är ofta en plats där du möter många olika typer av människor och företagare och ni kan utbyta idéer och erfarenheter.

  • Ta reda på vilka bekvämligheter som ingår, såsom internet, mötesrum, och kök.
  • Se över hyresvillkoren och välj ett alternativ med flexibla avtal.
  • Kolla om platsen erbjuder möjligheter att nätverka och gemensamma aktiviteter.
  • Kontrollera säkerheten, finns det låssystem, förvaringsboxar och övervakning?
  • Läs recensioner från andra hyresgäster för att få en bild av deras erfarenheter.
  • Viktigt att öppettider och tillgång till kontoret passar dina arbetstider.
  • Se om det finns teknisk support och andra stödtjänster tillgängliga.

Lediga kontorshotell

Vi har samlat tre bra alternativ på lediga kontorshotell i Lund för att du enkelt ska kunna hitta en ny flexibel arbetsplats till dig, ditt företag och dina kollegor. Här hittar du fina lokaler och centrala lägen!

Wihlborgs


Hos Wihlborgs hittar du flexibla kontorshotell i Lund, moderna lokaler i en idérik miljö, på Ideon Science Park. Här finns både omöblerade och möblerade kontorslösningar, från 8 kvm till 65 kvm, vilket gör att de finns alternativ för de flesta företag. Du får tillgång till nätverksträffar, evenemang och förmåner som trevlig lounge, reception med pakethantering och tillgång till mötesrum.

Hitta ditt kontor!

Växthuset


På Kalkstensvägen 2 hittar du moderna och fräscha kontorslokaler. Växthuset är 600kvm stort och har idag 17 låsbara kontorsutrymmen i olika storlekar men de erbjuder även flexplatser, möteslokaler, lunch – och fikarum. Du får ett eget passerkort så du kan arbeta när det passar dig. Som medlem kan du boka in dig i mötesrum på alla kontorshotell runt om i Sverige och Danmark.

Hitta ditt kontor!

Genetor


I gamla sockerraffinaderierna, ett par minuters promenad från Lund Central finns Genetor. De erbjuder kontorshotell med möjlighet att hyra privat kontor eller skrivbord men även flexplatser. Gemensamma ytor och konferenslokaler för upp till 80 personer finns tillgängligt och de har bra service som daglig frukost. Moderna lokaler i kombination med flexibla avtal och korta uppsägningstider.

Hitta ditt kontor!