Kontorshotell i Helsingborg

Hem / Kontorshotell i Helsingborg

Det finns flera kontorshotell i Helsingborg att hyra, det är en bra flexibel lösning för företag som inte vill ha ett eget kontor. På kontorshotell hittar du möblerade kontorsrum eller skrivbordsplatser med alla bekvämligheter du behöver som kontorsmaterial och köksutrustning.

Ofta erbjuds hyresgästerna gemensamma ytor som kök, lounge, samt rum du kan boka för konferens och möten. Det är enkelt att skala upp eller ned utrymmet du hyr beroende på företagets behov. Du slipper långa och krångliga hyresavtal men har tillgång till alla fördelar som finns med kontor.

Hitta kontorshotell i Helsingborg

Kontorshotell i Helsingborg har blivit vanligare de senaste åren, när du letar kontor kan du utgå ifrån flera faktorer. Saker som är värt att tänka på är om du vill ha ett centralt kontor, om du önskar en helhetslösning eller om du vill hyra en kontorsyta du kan sätta en mer personlig prägel på.

För vem är det aktuellt?

Eftersom det är en flexibel och kostnadseffektiv lösning för att hyra kontor finns det många typer av verksamhet som kan dra nytta av lösningen. Exempel på företag som kan dra nytta av att hyra kontorshotell är:

  • Nystartade företag och entreprenörer
  • Små eller medelstora företag
  • Frilansade och konsulter
  • Team i projekt eller tillfälligt anställda
  • För personer som jobbar på distans

Lediga kontorshotell

Vi har samlat en lista med de bästa uthyrarna av lediga kontorshotell i området, så att du enkelt kan hitta en flexibel arbetsplats som passar dina behov. Kolla in våra alternativ och hitta ett nytt kontor till dig och dina kollegor.

Wihlborgs


Wihlborgs har moderna kontorshotell i Helsingborg som passar flera typer och storlekar på företag. Du betalar bara för utrymmet du faktiskt har användning av, de erbjuder möblerade kontorsrum i flera storlekar. De löser alla bekvämligheter du behöver på ett kontor, allt från skrivare, snabbt WiFi och konferensrum. Du kan även välja om du vill att frukost ska ingå.

Hitta ditt kontor!

KIAR Fastigheter


Hos Kiar kan du hitta de flesta typerna av lokaler som industrilokaler, butiker och showroom men även kontorshotell i och runt Helsingborg. De erbjuder anpassningsbara lokaler så du kan själv få möjlighet att själv vara med och bestämma hur ditt kontor ska se ut för att representera ert företag. De fokuserar på att kunna erbjuda omgående inflytt så ni snabbt kan komma iordning och börja jobba.

Hitta ditt kontor!

Verksamhetslokaler.se


Verksamhetslokaler samlar lediga lokaler i hela Sverige, även i Helsingborg. Du filtrerar enkelt på storlek, pris, läge och vilken typ av kontorshotell du letar efter så får du direkt en lista med möjliga alternativ. Kontoren som erbjuds har olika bekvämligheter och inredning. Vissa erbjuder mindre utrymmen med förra platser medans andra har gemensamma ytor som lobby, kök och reception.

Hitta ditt kontor!