Coworking Göteborg

Hem / Coworking Göteborg

I Göteborg har coworking blivit ett populärt alternativ för företag i alla storlekar, allt fler erbjuder sina anställa att jobba ifrån flera platser än bara en. Att hyra en kontorsplats på ett coworking space i Göteborg erbjuder flexibilitet och är ett mer prisvärt alternativ, du slipper krångliga hyresavtal och du kan säga upp din plats inom en månad. Är du egen företagare är det ett smart sätt att knyta kontakter och få ett mer socialt arbetsliv.

Hitta coworking space Göteborg

Allt eftersom det har blivit vanligare med coworking space har det dykt upp flera bra alternativ i Göteborg med olika lösningar för ett flexibelt kontor. Du kan välja ett coworking space centralt i stan eller på platser där många företag finns, som på lindholmen. Är du ute efter en fast kontorsplats kan du använda dig av abonnemang med en fast avgift varje månad, vill du istället använda dig av drop-in finns det klippkort.

United Spaces Göteborg


Letar du coworking i Göteborg erbjuder United spaces lokaler på populära lindholmen eller mitt i centrala stan. De har tillgång till inspirerande mötesrum och lounge men du kan också välja att hyra ett eget skrivbord eller kontor. Väljer du att hyra en fast plats ingår hela möblemanget och du får själv sätta en personlig touch. Från 250 kronor kan du boka ett dagspass på något av United spaces coworking kontor.

Flora workspace


Mitt i centrala Göteborg ligger Flora workspace där du hittar du hittar ett kreativt coworking space. Du jobbar i en avslappnad men samtidigt professionell miljö tillsammans med andra i liknande arbetssituation. Du hyr din plats halv-eller heldag. Finns även möjlighet att hyra ett konferensrum eller showroom för möten eller event. Du har tillgång till snabbt WiFi, skrivare och låsbara skåp för laptop.

Hey Space Göteborg


Hey Space erbjuder en kreativ plats för entreprenörer, frilansare och kreatörer i Göteborg. Stora fina industrilokaler som inrymmer både möjlighet till eget kontor och coworking spaces. Lokalerna på 600 kvm hyrs även ut till events, konferenser och bröllop. De uppmuntrar till gemensamma aktiviteter som luncher, promenader och frukostmöten där du kan få tips och utbyta idéer.