Konferensrum Stockholm

Hem / Konferensrum Stockholm

Att hyra konferensrum i Stockholm minskar dina kostnader och ger dig samtidigt moderna lokaler som du och dina kollegor kan vistas i. Ett konferensrum är utmärkt för det mindre företaget som vill spara in på kontorshyra, men som vill ha en plats för utbildningar, kick-off, kundmöten och interna möten. Till exempel kan kontorshotell som Quick Office hyra konferensrum i Stockholm för mindre och större möten.

Hyra konferensrum – Stockholm

Vill du hitta ett bra konferensrum i Stockholm kommer du inte behöva leta speciellt länge. Stockholm är en mycket stor stad som erbjuder konferensrum i alla möjliga storlekar - från 40 kvadratmeter och upp till hela 500 kvadratmeter för riktigt stora möten.

I Stockholm får du också möjlighet att välja områden, till exempel centralt i city, utanför storstan eller så nära flygplatsen som möjligt. Till exempel genom kontorshotell United Spaces kan du hyra konferensrum tillgängliga på olika platser i Stockholm. Observera att hyra konferensrum Stockholm city som ligger centralt oftast har en högre lokalhyra än rum i utkanten av staden.

United Spaces Stockholm


Stockholm är en stor stad där det finns många företag, inte minst egenföretagare med mindre verksamheter. United Spaces i Stockholm är en smart och enkel lösning för dig som vill hyra konferensrum i alla möjliga storlekar och få en annan flexibilitet än vad ett vanligt kontor kan erbjuda. United Spaces har både små och stora mötesrum, samt kontorsrum för interna möten eller för din verksamhet. Du hittar deras mötesrum i Waterfront Building och på Arlanda flygplats, samt många andra platser runt om i Stockholm!

Quick Office Stockholm


Vill du få tillgång till bra och moderna mötesrum i Stockholm är Quick Office ett fint alternativ. Quick Office är kända för sina praktiska lösningar, där du själv kan välja hur ofta och hur länge du vill ha tillgång till rummet eller kontorsplatsen. De har möteslokaler runt om i Stockholm och för att nämna några kan du hyra konferenslokal i Bromma Blocks och Stockholm city. Här kan du även välja coworking om det är den bästa lösningen för just din verksamhet.

Convendum


När du ska hålla konferens är valet av lokal mycket viktigt. Vill du hålla din konferens i en unik och spännande miljö kan vi rekommendera Convendum. Convendum har konferensanläggningar på många olika platser i staden, där alla ligger nära trevliga hotell, fräscha restauranger och roliga aktiviteter. Hos Convendum kan du även hyra kontorsrum som är tillgängliga dygnet runt.