Konferensrum Göteborg

Hem / Konferensrum Göteborg

Det finns flera anledningar till varför du kan vara i behov av att hyra mötesrum eller konferensrum i Göteborg. Det kan till exempel handla om att du vill ha en bra och modern plats för dina kundmöten, men det kan också handla om att ditt vanliga kontor har begränsade ytor. Ett konferensrum i Göteborg lämpar sig utmärkt för både interna möten såväl som kick-off och utbildningar.

Hyra konferensrum – Göteborg

Det finns många fina och moderna konferensrum i Göteborg som du kan hyra om du vill hålla interna eller externa möten. Precis som Stockholm är Göteborg en stor stad och det innebär fler möjligheter och större flexibilitet.

Kontorshotell som United Spaces i Göteborg hyr ut konferensrum för kortare behov. Ska du hålla ett mindre kundmöte kan du hyra konferensrum på 40-60 kvadratmeter, men du kan också hitta större mötesrum på flera hundra kvadratmeter. Många av dessa rum är centralt belägna, men det finns även ett flertal i anslutning till flygplatsen eller billigare alternativ utanför staden.

United Spaces Göteborg


Hos United Spaces Göteborg hittar du mötesrum i alla möjliga storlekar för olika typer av ändamål. Hit kan du också vända dig om du är i behov av ett bra kontorsrum där du kan komma och gå som du vill med hjälp av moderna lösningar. Kontorshotellet erbjuder både fasta avtal och lokaler, såväl som tillfälliga kontorsrum som du kan hyra vid enstaka tillfällen. Du hittar deras konferensrum i den moderna stadsdelen Lindholmen samt i centrala Göteborg vid Östra Hamngatan.

Uni3 by Geely


Valet av konferensrum är mycket viktigt för hur bra och smidig er konferens kommer att bli. Hos Uni3 by Geely i Göteborg hittar du konferensrum i alla möjliga storlekar, som rymmer allt från 1 till 600 personer. Alla rum är utrustade med mikrofon, white board och wi-fi, samt skärm för videokonferens. Uni3 by Geely kan även hjälpa er med snacks, mat och dryck, såväl som aktiviteter.

Chalmers Conference Centre


Chalmers Conference Centre erbjuder mycket trevliga konferenslokaler som ligger precis i anslutning till avenyn. Det innebär att ni kan hålla er konferens väldigt centralt och få tillgång till restaurang, nöjesliv och aktiviteter under er vistelse. Här finns även konferensrum med fokus på digitala möten, såväl som seminarierum med all utrustning som du kan behöva. Vill du ha hjälp med mat eller lättare snacks finns även en restaurang med catering på plats.