Kontorsstädning i Stockholm

Hem / Kontorsstädning i Stockholm

Utbudet av städfirmor som utför kontorsstäd och lokalvård i Stockholm är stort. I vår egen Topp 5-lista hittar du Stockholms bästa lokalvårdare, med lång erfarenhet och olika specialområden. Behöver du hjälp att få ett rent och fräscht kontor har du hittat rätt!

Kontorsstäd i Stockholm

Av alla städföretag i Stockholm har vi samlat fem favoriter som erbjuder kontorsstädning i sitt utbud av städtjänster. Här hittar du pålitliga städföretag, miljöcertifierade lokalvårdare, medlemmar i Almega Städföretagen – kvalitetsstämplar som garanterar att du får kontorsstädning i Stockholm du kan vara nöjd med.

Städsystem – familjeägd kontorsstädning med nöjda kunder


Städsystem har gjort rent på företag sedan 1968 och har därmed lång erfarenhet av professionell lokalvård i alla former. När du får anlitar Städsystem för kontorsstädning i Stockholm kan du lita på att du blir nöjd – här görs regelbundna enkäter som visar att städfirman har mellan 90–100 % nöjda kunder. Städsystem är ett familjeägt företag med professionalitet och kvalitet i fokus!

  • Auktoriserat serviceföretag i Almega
  • Lång erfarenhet
  • Miljöcertifierade enligt ISO 14001
Städsystem.se

Julias städservice – familjär kontorsstädning


Julias städservice är ett litet och familjeägt städbolag som bland annat erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Här får du lokalvård till tydliga priser utan dolda avgifter. Med kontorsstädning från Julias städservice vet du vad du får och kan tack vare städgarantin vara säker på att du blir nöjd med resultatet. Här får du en städfirma med familjär känsla och nöjda medarbetare!

  • Fasta och transparenta priser
  • Städgaranti
  • Certifierade och Reco-rekommenderade
Renthusstockholm.se

SOL Facility Services – kontorsstäd av utbildad personal


SOL Facility Services erbjuder kundanpassad kontorsstädning i Stockholm. Genom deras långa erfarenhet av städning för både privatpersoner och företag, i besöksintensiva miljöer och offentliga lokaler, har de samlat på sig stor kunskap inom kontorsstädning. Med utbildade lokalvårdare säkerställs ett noggrant arbete med högkvalitativa resultat.

  • Utbildad personal som använder den senaste tekniken
  • Finns på flera orter i Sverige
  • Helhetsleverantör av städtjänster
Sol.se

Mer kontorsstäd i Stockholm – Omdömen

Hittar du inte städfirman du letar efter här? Det finns flera sidor som jämför kontorsstädning i Stockholm. På Reco.se kan du se omdömen för mängder av städföretag i Stockholmsområdet, och läsa recensioner från riktiga kunder. Om du inte hittar din nästa städfirma hos oss hittar du garanterat en här!