Kontorshotell i Malmö

Hem / Hitta kontorshotell i Malmö

Hitta kontorshotell i Malmö

Letar du efter nytt kontor i Malmö? Då kan kontorshotell vara en bra lösning för dig. Här kan du hitta ditt nya kontor, vi har samlat flera lediga kontorshotell i Malmö.

Visste du att allt fler väljer att hyra kontor på kontorshotell? Många uppskattar att det är en enkel och effektiv lösning, eftersom det mesta ingår i priset. Läs mer om kontorshotell och hur det fungerar här.

Vem passar kontorshotell för?

Kontorshotell är optimalt för mindre företag som behöver 1-2 kontorsplatser eller kontorsrum med 5-6 platser. Dock finns det såklart lösningar även för större företag. Quickoffice erbjuder flexibla kontorslösningar i Malmö enkelt och kostnadseffektivt. Kontorsrum för egenföretagare men också för företag med många anställda.

Lediga kontorshotell i Malmö

United Spaces Malmö

United Spaces erbjuder arbets- och kontorsplatser för co-working i Malmö. Delta i företagsevent och arbeta med gångavstånd till kollektivtrafik. Hyresgästerna får även tillgång till gemensamma mötesrum.

Quick Office kontorshotell Malmö Västra Hamnen

Quick Office kontorshotell, Västra Hamnen, i Malmö är nybyggt och erbjuder trivsamma kontor som är fint inredda. Arbeta i en hemtrevlig miljö med goda möjligheter till nätverkande. Alltid hög service med personligt bemötande.

Regus Triangeln

På Regus Triangeln i Malmö, nära Triangelns station får du som hyresgäst bland annat tillgång till gemensamt mötesrum, kök med möjlighet till att koka kaffe/te och ett mindre fika/lunchrum.