Kontorshotell i Malmö

Hem / Hitta kontorshotell i Malmö

Hitta kontorshotell i Malmö

Letar du efter nytt kontor i Malmö? Då kan kontorshotell vara en bra lösning för dig. Här kan du hitta ditt nya kontor, vi har samlat flera lediga kontorshotell i Malmö.

Visste du att allt fler väljer att hyra kontor på kontorshotell? Många uppskattar att det är en enkel och effektiv lösning, eftersom det mesta ingår i priset. Läs mer om kontorshotell och hur det fungerar här.

Vem passar kontorshotell för?

Kontorshotell är optimalt för mindre företag som behöver 1-2 kontorsplatser eller kontorsrum med 5-6 platser. Dock finns det såklart lösningar även för större företag. Nedan hittar du företag som erbjuder flexibla kontorslösningar i Malmö enkelt och kostnadseffektivt. Kontorsrum för egenföretagare men också för företag med många anställda.

Lediga kontorshotell i Malmö

Är du på jakt efter ett bra kontorshotell i Malmö eller vill du kanske hyra privat kontor i Malmö med omnejd? Med ett fint och modernt kontor blir det enklare för dig att driva din verksamhet på ett professionellt sätt. Väljer du ett kontorshotell får du dessutom mer flexibilitet i hyresavtalet och tillgång till fina och väldesignade mötesrum.

United Spaces Malmö

United Spaces i Malmö erbjuder en av de mest moderna lösningarna för företag som vill hyra kontorsrum. Hos United Spaces hittar du kontorsrum i alla möjliga storlekar och får tillgång till smarta lösningar som gör din vardag enklare och roligare. Ett medlemskap säkerställer att du får tillgång till allt du behöver - från kaffe till frukost och frukt.

Quick Office Malmö

Det ska vara enkelt för dig att få tillgång till ett bra kontorshotell i Malmö och med Quick Office blir det också det. Quick Office passar för dig som söker smidiga helhetslösningar och som vill ha full service varje dag. Här får du också möjlighet att välja mellan kontorsrum i alla möjliga storlekar och kan arbeta på flex om så önskas. Du slipper också långa uppsägningstider.

Regus Triangeln

På Regus Triangeln i Malmö, nära Triangelns station får du som hyresgäst bland annat tillgång till gemensamt mötesrum, kök med möjlighet till att koka kaffe/te och ett mindre fika/lunchrum.