Coworking Helsingborg

Hem / Coworking Helsingborg

Coworking i Helsingborg är något som blir allt mer populärt. Coworking passar för företag som vill slippa knepiga hyresavtal och som vill hyra kontorsplats med större flexibilitet. Det är även en bra lösning för de företag som vill kunna samarbeta med andra verksamheter i samma eller helt skild bransch - för att på så sätt lära av varandra.

Hitta coworking space Helsingborg

Coworking spaces i Helsingborg har visat sig vara en av de bästa och smidigaste lösningarna för företag som ofta är på resande fot. Naturligtvis lämpar det sig även för dig som vill ha en fast kontorsplats dit du kan komma varje morgon och påbörja din arbetsdag.

En av de främsta fördelarna med att ha coworking i Helsingborg är att du själv kan välja om du vill ha klippkort med 1-50 tillfällen att hyra kontorsplats, eller om du vill ha ett fast kontor och betala månadsvis.

United Spaces Helsingborg


United Spaces i Helsingborg är en av de bästa lösningarna du kan använda dig av när du vill satsa på coworking spaces. United Spaces Helsingborg är ett kontorshotell som erbjuder ett flertal olika lösningar för alla typer av behov. Här får du inte bara arbeta nära andra företag som du kan samarbeta och dela erfarenhet med, utan du får också fullservice.

Generator Helsingborg


Generator Helsingborg blir det enkelt för dig att coworka så centralt som möjligt. Generator är nämligen ett kontorshotell som ligger i den absoluta smeten, så att du enkelt kan ta tåget, bussen eller till och med båten - utan att faktiskt lämna byggnaden. Här kan du hyra en kontorsplats för coworking i Helsingborg i nyrenoverade lokaler och arbeta i både privata rum och i öppna landskap - beroende på dina egna önskemål och behov.

Spacent Helsingborg


Genom ett Spacent Helsingborg medlemskap får du tillgång till över 70 olika coworking platser i staden. Spacent gör det enkelt för dig att hitta en kontorsplats som du kan hyra över dagen eller under en längre period - beroende på dina behov. Spacent Helsingborg har en smidig app som du laddar ner till din telefon och som därefter sållar fram alla lediga Helsingborg coworking platser i området som du kan välja mellan.