Konferensrum Malmö

Hem / Konferensrum Malmö

Behöver du ett rum för möte i Malmö? Att hyra konferensrum i Malmö är mycket vanligt och ett bra val för dig som har begränsat med utrymme i den egna företagslokalen. Ett konferensrum eller konferensanläggning kan användas till roliga kick-offs, såväl som utbildningar och interna möten. Mindre konferensrum kan till exempel användas när du ska hålla i viktiga kundmöten.

Hyra konferensrum – Malmö

Letar du efter konferensrum i Malmö har du många riktigt bra alternativ att välja mellan. Vissa konferensrum är mindre och passar bra till små, interna möten och enklare kundmöten. Andra är större och kan rymma hundratals personer utan problem. Det vanligaste är att konferensrum har en storlek på 40-100 kvadratmeter, men alla olika storlekar kan förekomma.

När du ska hitta ett konferensrum i Malmö är området också av stor vikt. Det finns konferensrum centralt, nära flygplatsen och utanför staden, där det sistnämnda oftast är det mest prisvärda alternativet.

United Spaces Malmö


Ska ni hålla konferens i Malmö? Då rekommenderar vi att du kontaktar United Spaces. United Spaces Malmö är ett bra val för alla företag som är i behov av tillfälliga lösningar såväl som mer långsiktiga alternativ. United Spaces erbjuder en helhetslösning som passar de allra flesta, där du får tillgång till allt från kaffe till frukost, mötesrum och seminarium i din hyresavgift.

Quick Office Malmö


Fina och moderna konferensrum i Malmö är inte svåra att hitta. Vill du däremot skippa långa uppsägningstider och få helhetslösningar kan det bli lite svårare. Här rekommenderar vi dig därför att använda Quick Office Malmö, där du kan välja mellan konferensrum i alla möjliga storlekar. Alla konferensrum är även designade med all den utrustning som ni kan behöva för att hålla vanliga möten såväl som digitala videomöten.

Regus Malmö


Är du i behov av ett fint och praktiskt konferensrum i Malmö? Malmö är en av de mest populära städerna i Sverige för just konferens och brainstorming med kollegor. Hos Regus Malmö får du möjlighet att boka privata konferensrum för stora och små företag, så att du kan hålla produktiva utbildningsmöten med dina anställda, sätta upp nya mål för verksamheten eller varför inte imponera på nya kunder? Hos Regus Malmö bokar du rummet per timme, så att du själv kan välja hur länge det ska pågå.