Konferensrum Helsingborg

Hem / Konferensrum Helsingborg

Har du ett företag som ligger i Helsingborg eller vill du besöka Helsingborg i samband med er konferens? I Helsingborg är en mycket mysig och vacker stad och du kan hitta konferensrum och mötesrum i Helsingborg för olika tillfällen. Perfekt lösning om du ska hålla utbildning, ha kundmöte eller interna möten med din verksamhet.

Hyra konferensrum – Helsingborg

Helsingborg är en ganska stor och aktiv stad som har mycket att erbjuda. Här kommer du därför att kunna hitta konferensrum och konferensanläggningar på många olika platser, t.ex. vid flygplatsen, centralt i city eller utanför staden med mer lugn och ro.

Du kan också hitta konferensrum i Helsingborg i olika storlekar, där 40-200 kvadrat är det vanligaste alternativet. Är du i behov av större rum eller anläggningar finns även detta tillgängligt.

United Spaces Helsingborg


Befinner du dig i Helsingborg finns det gott om konferensrum att välja mellan. United Spaces Helsingborg erbjuder både konferensrum och mindre mötesrum, samt kontorsrum som du kan hyra på en daglig basis för ditt företag. På deras hemsida kan du själv navigera mellan de olika mötesrum i Helsingborg som finns att tillgå och sedan välja det som passar dig bäst.

Huvudkontoret


Det finns gott om bra konferensrum i Helsingborg som du kan välja mellan, men vill du ha det där lilla extra är Huvudkontoret ett rekommenderat val. Huvudkontoret passar för både små och stora företag och har inspirerande konferensrum för alla - oavsett om du är medlem eller inte. Dessa trendigt inredda konferensrum gör det roligare för er att brainstorma eller hålla viktiga kundmöten. Välj mellan Savannen, Djungeln, Himlen, Stora Möten, Mjuka Möten och mycket mer.

Mindpark


Hos Mindpark hittar du konferensrum som passar alla olika tillfällen och alla olika typer av företag. Konferensrummen passar lika bra för den som vill arrangera en workshop, som för den som ska hålla utbildningssessioner. Du väljer själv om du vill hyra rummet per timme eller halv- till heldag. Du kan också välja mellan olika storlekar, där de största rummen rymmer upp till 250 personer.