Konferensrum Uppsala

Hem / Konferensrum Uppsala

Ska du hålla i interna möten, ha en kick-off eller genomföra en utbildning med dina kollegor? Då kan det vara en bra idé att leta efter ett fint och modernt konferensrum i Uppsala. Genom att hyra konferensrum i Uppsala för specifika tillfällen slipper du betala hyra för en större lokal på en månatlig basis.

Hyra konferensrum – Uppsala

Behöver du ett mindre konferensrum i Uppsala på 40 kvm eller är det ett lite större på 80-100 som passar dig bäst? Uppsala är en stad med ett stort utbud av konferensrum i olika storlekar. Därför är det inte svårt att hitta ett som passar dig.

Söker du en komplett anläggning eller rum för många deltagare kan du hitta konferenslokaler för 450 personer. Du har även möjlighet att fritt välja område. Många av konferensrummen ligger centralt, men också i anslutning till flygplatsen eller utanför staden.

United Spaces Uppsala


United Spaces finns på många platser i Sverige och det inkluderar även Uppsala. Har du ett företag och behöver hyra ett kontors- eller konferensrum i staden är United Spaces Uppsala ett mycket bra val. Företaget har gjort sig känt tack vare sina smidiga lösningar. Du använder dig bara av en app eller ett passerkort och kan därefter komma och gå vilken tid på dygnet du vill.

Arena Hotellet


Letar du efter ett konferensrum i Uppsala är Arenahotellet ett bra val för dig. Det här är konferensplatsen för dig som vill ha en så aktiv konferens som möjligt och gärna kombinera den med roliga aktiviteter som femkamp, tennis eller gruppträning. Utöver klassiska konferensrum hittar du även större anläggningar med plats för upp till 200 personer.

Akademi Hotellet


Akademi Hotellet erbjuder fina mötesrum och moderna konferenslokaler i hjärtat av Uppsala. Fyra av deras fina konferensrum hittar du vackra hotellbyggnader, vilket gör det enkelt för er som vill sova över och spendera flera dagar i staden. Oavsett vilket konferensrum du väljer kommer du dock att få tillgång till full utrustning, från AV-utrustning till block, penna och papper. Naturligtvis ingår även vatten, godis och frukt.