Coworking Stockholm

Hem / Coworking Stockholm

Allt fler har börjat arbeta hemma och allt fler företag har börjat se fördelarna med att inte ha ett fast kontor med löpande hyresavtal, det är här coworking kommer in i bilden. I Stockholm finns det flera bra alternativ för coworking. Det är ofta mer kostnadseffektivt med flexibla och billiga avtal, företag kan också anpassa kontorsytan efter deras behov och det är enkelt att skala upp eller ner ytan.

Hitta coworking space Stockholm

Coworking space i Stockholm är inte bara en billigare, mer flexibel lösning, det är också ett bra sätt att nätverka med andra inom samma eller liknande branscher. Många coworking spaces i Stockholm erbjuder snabb uppkoppling, mötesrum, eventutrymmen, kontorsutrustning och andra bekvämligheter som annars kostar pengar att köpa in och underhålla. Du kan även hitta lösningar som tar dagshyra och erbjuder drop-in.

United Spaces Stockholm


United spaces erbjuder coworking i Stockholm på fyra centrala adresser. De har flexibla kontor där du kan välja på ett eget skrivbord eller eget kontor, de har också tillgång till mötesrum och lounge. Vill du använda dig av coworking med dagspass ger united spaces dig tillgång till loungen och alla gemensamma utrymmen under en dag, prefekt för dig som reser i jobbet eller bara vill byta miljö och träffa andra kreativa människor.

Helio Stockholm


Helio har personliga och kreativa coworking spaces i Stockholm med mötesrum, privata kontor, eget skrivbord eller coworking-lounger. Du kan välja att bli enbart open-medlem och använda dig av drop-in, du kommer garanterat möta nya personer inom olika branscher varje gång du kommer in. Helio har fokusrum om du vill ha tystnad och låsbara förvaringsskåp för dina saker.

Knackeriet Coworking Stockholm


Knackeriet fokuserar på coworking för kreativa innovatörer. De uppmuntrar till samarbeten mellan sina medlemmar och de har aktiviteter som frukostklubb, tränar tillsammans och arrangerar event. Det finns flera alternativ att välja på, som ha ett flexibelt- eller eget skrivbord, du kan även hyra en egen studio från 15 000 kronor i månaden. Alla medlemmar har tillgång till kontoret dygnet runt.