Kontorshotell i Göteborg

Hem / Hitta kontorshotell i Göteborg

Hitta kontorshotell i Göteborg

Intresserad av att hyra nytt kontor i Göteborg centrum? Då är kontorshotell den enklaste lösningen. Allt fler väljer kontorshotell just för dess flexibilitet och enkelhet, när allt redan ingår i priset. Här hittar du lediga kontorshotell i centrala Göteborg!

För vem passar kontorshotell?

Att hyra kontor på ett kontorshotell är optimalt för mindre företag som behöver 1-2 kontorsplatser, men även åt företag som behöver kontorsrum med 5-6 platser.

Lediga kontorshotell i Göteborg

Letar du efter plats för ditt kontor i Göteborg? Då har du många alternativ att välja mellan. Göteborg är en stor stad där många företag är verksamma. Därför är det inte speciellt svårt att hyra kontor eller kontorslokaler i Göteborg med omnejd. Här hittar du både enklare kontorsrum såväl som komplett utrustade lokaler för din verksamhet.

United Spaces Göteborg

Letar du efter ett bra kontorsrum i Göteborg att hyra är United Spaces ett bra alternativ. United Spaces erbjuder mycket moderna och skräddarsydda lösningar för dig som vill ha en flexibel arbetsplats med många möjligheter. Varje vecka arrangeras kostnadsfria seminarier och event som du kan delta i och med den smidiga appen kan du komma och gå som du själv känner.

Workaround Herkulesgatan

Kontorsrum på Herkulesgatan på Hisingen i Göteborg, nära Hjalmar Brantingsplatsen. Med goda kommunikationer in till city är detta ett bra alternativ. Tillgång till mötesrum, kök/pentry med mera.

Business Center Marieholm

I Gamlestan, strax utanför Göteborg City, hittar du Business Center i Marieholm. Hyresgäster erbjuds flexibla lösningar och du bokar efter behov. I priset ingår gemensamma dagstidningar, lunchrum med mera.