Kontorshotell i Göteborg

Hem / Hitta kontorshotell i Göteborg

Hitta kontorshotell i Göteborg

Intresserad av att hyra nytt kontor i Göteborg centrum? Då är kontorshotell den enklaste lösningen. Allt fler väljer kontorshotell just för dess flexibilitet och enkelhet, när allt redan ingår i priset. Här hittar du lediga kontorshotell i centrala Göteborg!

För vem passar kontorshotell?

Att hyra kontor på ett kontorshotell är optimalt för mindre företag som behöver 1-2 kontorsplatser, men även åt företag som behöver kontorsrum med 5-6 platser.

Lediga kontorshotell i Göteborg

United Spaces Östra hamngatan

Mitt i centrum, på Östra Hamngatan, hittar du United Spaces co-working office, med gångavstånd till såväl bussar som spårvagnar och tåg. Arbeta omgiven av andra företag och kreativa människor.

Workaround Herkulesgatan

Kontorsrum på Herkulesgatan på Hisingen i Göteborg, nära Hjalmar Brantingsplatsen. Med goda kommunikationer in till city är detta ett bra alternativ. Tillgång till mötesrum, kök/pentry med mera.

Business Center Marieholm

I Gamlestan, strax utanför Göteborg City, hittar du Business Center i Marieholm. Hyresgäster erbjuds flexibla lösningar och du bokar efter behov. I priset ingår gemensamma dagstidningar, lunchrum med mera.