Coworking Uppsala

Hem / Coworking Uppsala

Det finns flera orsaker till varför du kan vilja hyra coworking space i Uppsala. Det kan t.ex. handla om att du vill ha tillgång till andra företag där ni kan samarbeta eller dra nytta av varandras erfarenhet, men det kan också handla om ett tillfälligt behov av kontor där ett flexibelt avtal är av högsta vikt.

Hitta coworking space Uppsala

Det finns olika typer av coworking spaces som du kan använda dig av i Uppsala. Beroende på vilken typ av kontorshotell du väljer kommer du ha möjlighet till en fast kontorsplats, alternativt betala med klippkort där du får hyra kontor 1-50 gånger.

Du väljer naturligtvis det som passar dig bäst, men kom ihåg att hitta en coworking space i Uppsala som passar för just din verksamhet. Detta är extra viktigt om du även planerar att dra nytta av andra företag som finns på plats.

United Spaces Uppsala


Vill du få tillgång till kostnadsfria event och seminarier och samtidigt kunna nätverka och arbeta självständigt när du själv känner för det? Då är coworking space på United Spaces Uppsala ett bra val för dig och din verksamhet. United Spaces Uppsala erbjuder både coworking med andra professionella företag under ett och samma tak, men du får också moderna lösningar och en flexibilitet som få andra kontorshotell kan erbjuda.

Uppsala Business Park


Uppsala Business Park har länge varit ett mycket känt och populärt alternativ för företag som söker fina kontorsplatser eller öppna landskap för coworking i Uppsala. Här får du maximal frihet och flexibilitet på dina egna villkor, samtidigt som du får tillgång till träning och aktiviteter som passar dig. Som hyresgäst blir du också en del av ett community och kan nätverka med andra företag i samma (eller en helt annan) bransch.

CoworkCity Uppsala


CoworkCity Uppsala erbjuder stadens mest centrala och aktiva coworking i Uppsala. Här kan du välja mellan enklare lösningar där du får tillgång till kontorsplats över dagen, men du kan också hyra hot desk, skrivbord eller komplett kontor under egenvald period. Du får en mycket flexibel och bekymmersfri arbetsplats där det absolut mesta ingår, t.ex. internet, wi-fi, gott kaffe, samt bubbelvatten och städning. CoworkCity Uppsala ligger även så centralt att du har fullt med trevliga restauranger utanför dörren.