Coworking Malmö

Hem / Coworking Malmö

Letar du efter bra och professionell coworking space i Malmö? Då är du inte ensam. Coworking spaces blir allt mer populära och är ett mycket kostnadseffektivt och modernt alternativ till vanliga kontorslokaler.

Coworking passar för dig som är i behov av en kontorsplats vid enstaka tillfällen, såväl som för dig som vill hyra en fast plats, men vill ha större möjlighet till att nätverka med andra verksamheter.

Hitta coworking space Malmö

Coworking spaces är ett engelskt ord som används för att beskriva det vi i Sverige kallar för kontorshotell. Letar du efter coworking i Malmö kan du hitta både små och större lokaler att hyra.

Är du ute efter en fast kontorsplats kan du använda abonnemang med fast månadsavgift, men vet du med dig att du bara behöver kontoret vid enstaka tillfällen är ett klippkort bättre. Du kan hitta klippkort med 1-50 tillfällen på många coworking space i Malmö med omnejd.

United Spaces Malmö


Det finns flera fördelar med att välja ett kontorshotell för coworking i Malmö. United Spaces Malmö har kontorsrum i alla möjliga storlekar, så att du kan hitta det som passar dig bäst. Här väljer du själv om du vill arbeta självständigt eller om du vill komma samman med andra företag på kontorshotellet. Du kan betala en månatlig avgift eller komma och gå som du själv känner.

Quick Office Malmö


Quick Office Malmö är ett bra val för dig som vill satsa på coworking. Oavsett om du väljer coworking eller privat kontor för du full service med allt som du kan behöva under en arbetsdag. Quick Office Malmö coworking spaces hittar du i Hyllie och i Västra Hamnen - båda är mycket populära områden i staden.

Helio


Vill du testa på coworking i Malmö eller har du använt dig av coworking tidigare och vill hitta ett företag som erbjuder fullservice? Helio är en av de bästa i branschen och erbjuder lokaler på flera platser i Sverige. Det som får Helio att sticka ut ur mängden är deras flexibla medlemskap där du själv kan välja en nivå som passar dig. Du får också tillgång till spännande aktiviteter såväl som kaffe och frukt.