Hitta kontorshotell i Norrort

Hem / Hitta kontorshotell i Stockholm / Hitta kontorshotell i Norrort

Önskar ni hyra kontorshotell i Norrort? Här listar vi lediga kontorshotell i norra delarna av Stockholm.

Hyr kontor i norrort, ett område som växer

Med direkt anslutning till kommunerna norr om innerstaden och väldigt många kringliggande företag, är kontorshotell i Norrort ett väldigt attraktivt val, inte minst för dig som vill knyta kontakter. Dessutom är kommunikationerna in till city och ut till Arlanda mycket goda. Hitta ditt kontorshotell här!

Kontorshotell är en växande trend

Att hyra kontor på kontorshotell är en växande trend som du inte vill gå miste om. Allt fler företag uppskattar flexibiliteten och enkelheten när det mesta redan ingår i priset – och istället kan lägga fullt fokus på sin verksamhet. Intresserad av att veta mer? Läs mer om hur kontorshotell fungerar här.

Lediga kontorshotell i Norrort

Quick Office Kontorshotell i Danderyd, Mörby centrum


Hyr kontorsrum i ett nyrenoverat och fräscht kontorshotell i Danderyd centrum, helt problemfritt. Hög personlig service, mötesrum, loungeyta för paus och nätverkande. Du flyttar in snabbt och enkelt.

Regus Solna Business Park


Solna Business Park är ett särskilt stort företagscenter. Du som hyresgäst erbjuds bland annat gemensamma mötesrum per timme, tillgång till mindre fikarum och gemensamt kök.

Regus Stockholm KistaOne


Hyr kontorsutrymme nordväst om innerstaden, i Stockholm KistaOne, en stor och modern tegelbyggnad. Här får du tillgång till gemensamt kök, mindre fikarum och gemensamma mötesrum.

Bromma Handel


På Quick Office Kontorshotell ”Bromma Handel” erbjuds du skräddarsydda kontorspaket som anpassas efter din verksamhet. Hög personlig service, fräscha kontorslokaler och den senaste tekniken är bara lite av vad du kan förvänta dig.

Kista Science Park


Kista Science Park är ett populärt kontorshotell i Kista, som erbjuder flexibla lösningar. Du väljer den servicenivå som passar ditt företag bäst och erbjuds kontorsplats och kontorsrum i en väldigt trivsam miljö.

Solna – Mall of Scandinavia


Hyr kontorsrum/kontorsplats i Solna och självaste Mall of Scandinavia. Ta del av moderna kontorslösningar i en inspirerande miljö med fräscha lokaler och hög personlig service, mitt i händelsernas centrum.