Hitta kontorshotell i Söderort

Hem / Hitta kontorshotell i Stockholm / Hitta kontorshotell i Söderort

Är du på jakt efter nytt kontor söder om stan? Här har vi samlat lediga kontorshotell i Söderort.

Hyr kontor i söderort, ett område som växer

När du väljer att hyra kontor på ett kontorshotell i Söderort har du goda kommunikationer in till stan, och samtidigt goda möjligheter att nätverka med drivande grannar. Söderort är ett område som växer och därför en strategisk plats att hyra kontor på.

Fler uppskattar kontorshotell

Kontorshotell har blivit allt populärare, då fler företag upptäckt fördelarna och bekvämligheterna med att hyra kontor på kontorshotell – då det mesta ingår. Intresserad av att veta mer? Läs om fler fördelar med kontorshotell här!

Lediga kontorshotell i Söderort

1

Nacka strand


Nacka strand erbjuder en hel arena med kontorsplatser för företag i alla storlekar. Som hyresgäst har du tillgång till gemensam lounge, möteslokaler och konferensrum med mera.

2

Regus affärscenter på Södermalm


Regus affärscenter ligger på Ringvägen i södra Stockholm, nära tunnelbanestationen Skanstull. Som hyresgäst får du tillgång till ett mindre fikarum, gemensamt kök och gemensamma mötesrum per timme.

3

Quick Office kontorshotell i Mälarhöjden


Hyr möblerad kontorsplats eller kontorsrum på Quick Office trivsamma och nyrenoverade kontorshotell i Mälarhöjden. Få tillgång till kompletta mötesrum och njut av personlig service hela dagen.

4

Globen City


Vill du hyra kontorsplats nära Södermalm är detta kontorshotell vid Globen City ett riktigt bra val. Här kan du hyra moderna kontorsrum, kontorsplatser och konferensrum till förmånliga priser.

5

Business Lounge, Nacka


Intresserad av att hyra kontor utan fast kontorsplats, där du jobbar från en lounge? Hos Business Lounge i Nacka kan du hyra coworkingutrymme och jobba mobilt som ”Lounge member”.