Hitta kontorshotell i Söderort

Är du på jakt efter nytt kontor söder om stan? Här har vi samlat lediga kontorshotell i Söderort.

När du väljer att hyra kontor på ett kontorshotell i Söderort har du goda kommunikationer in till stan, och samtidigt goda möjligheter att nätverka med drivande grannar. Söderort är ett område som växer och därför en strategisk plats att hyra kontor på.

Kontorshotell har blivit allt populärare, då fler företag upptäckt fördelarna och bekvämligheterna med att hyra kontor på kontorshotell – då det mesta ingår. Intresserad av att veta mer? Läs om fler fördelar med kontorshotell här!

Lediga kontorshotell i Söderort

Group 24

Nacka strand

Nacka strand erbjuder en hel arena med kontorsplatser för företag i alla storlekar. Som hyresgäst har du tillgång till gemensam lounge, möteslokaler och konferensrum med mera.

Group 23

Regus affärscenter på Södermalm

Regus affärscenter ligger på Ringvägen i södra Stockholm, nära tunnelbanestationen Skanstull. Som hyresgäst får du tillgång till ett mindre fikarum, gemensamt kök och gemensamma mötesrum per timme.

Group 34

Business Lounge, Nacka

Intresserad av att hyra kontor utan fast kontorsplats, där du jobbar från en lounge? Hos Business Lounge i Nacka kan du hyra coworkingutrymme och jobba mobilt som ”Lounge member”.