Hitta kontorshotell i Stockholm City / Innerstaden

Intresserad av nytt kontor mitt i smeten? Här har vi samlat lediga kontor på attraktiva kontorshotell i Stockholm City som låter dig känna stadspulsen utanför fönstret.

HYR KONTOR MED NÄRHET TILL ALLT

Kontorshotellen i innerstan blir allt fler, men vilket är bästa kontorshotellet i Stockholm City? Här har vi samlat några av marknadens attraktivaste kontorshotell i innerstan – belägna mitt i smeten och med närhet till allt – som kan bli ditt nya kontor inom kort, kanske redan idag.

FLER VÄLJER KONTORSHOTELL

Fler och fler företag väljer att hyra kontor på kontorshotell, då många uppskattar att det är en flexibel och bekväm lösning. Du binder inte upp dig på långa kontrakt och det mesta ingår i priset – men kom ihåg att kolla upp vad som ingår och inte, då det kan variera mellan olika uthyrare.

Lediga kontorshotell i Stockholm City

Group 21

Workaround Flemingsgatan

För dig som vill ha ett stort kontor i innerstan, har Workaround lediga kontor med co-working space. Ljust och fräscht med plats för 30-50 personer i innerstan, tillgång till kök/pentry, telefonbås med mera.

Group 19

Regus Klarabergsgatan

Regus Klarabergsgatan ger dig närhet till allt. Som hyresgäst får du bland annat använda gemensamma mötesrum per timme, tillgång till gemensamt kök och mindre fikarum.

Group 32

Epi Center

För dig som letar flexibla kontorsutrymmen – utan krav på en fast kontorsplats eller kontorsrum – är Epi Center ett bra alternativ. Här finns flexibla kontorsutrymmen för företag i alla storlekar.